14 timmar till start

Nu sitter jag här, i lägenheten på Ali’i Drive och har checkat in min cykel, min bike-bag och min run-bag. Incheckningsproceduren var den i särklass smidigaste jag varit med om. När jag kom dit var det direkt en volontär som kikade på min cykel så att den var hel, och att jag hade mina två påsar med mig samt hjälm. Därefter blev min cykel fotograferad, och sedan fick jag en personlig volontär, som tog mina påsar och visade mig vägen till min plats i det gigantiska växlingsområdet. Eller, egentligen är inte området så stort, men det är många cyklar i det!

v%C3%A4xlingsomr%C3%A5det.jpg

Nu är det alltså en ganska lång väntan, förhoppningsvis många timmar av sömn, innan det är dags för mig att doppa tårna i vattnet vid Dig me Beach imorgon.

Vill du följa mig under morgondagen så gör du det enklast via www.ironmanlive.com . Mitt startnummer är 2087 och jag tävlar i klassen F25-29. Jag startar kl. 19:00 svensk tid (07:00 lokal tid).

Här följer ett urval av dagens bildskörd:
namnskylt2.jpg namnskylt.jpg min-cykel.jpg flaggor.jpg redo-f%C3%B6r-incheckning.jpg fin-m-dot.jpg

Det här är så stort för mig. Detta trodde jag definitivt inte för 3,5 år sedan när gåstol och morfin var mina bästa vänner.

Jag kan inte göra annat än njuta och le. Let’s rock the roads of Hawaii!

Öpnna i nytt fönster