25 dagar kvar

25 dagar till start.
9 dagar till avresa.
Det är nära nu!

Men än så länge är det vardag. Jag jobbar på mitt nya jobb, som lärare för årskurs 2 och 3 i matematik, NO/teknik och Bild. Jag trivs jättebra, och har roliga och utmanande dagar på många sätt. De första två veckorna var jag supertrött efter jobbet varje dag, och trodde att jag aldrig mer skulle orka träna samtidigt som jag jobbade. Men naturligtvis var denna trötthet en kombination av att jag körde Kalmar IM två dagar innan jag började på jobbet, och att allt är helt nytt. Det är så många intryck, nya människor, och en spänning över att vilja göra rätt och vilja göra saker så bra som möjligt. Nu har jag kommit in i det hela och jag orkar både jobba och träna icon_smile.gif

Förra veckan skrapade jag ihop 18 timmar träning, varav några timmar i regnkläder såväl i källaren som utomhus. Jag tränar med regnkläder för att vänja mig vid att vara varm när jag tränar. Regnkläderna stänger inne värmen och det blir fuktigt. På Hawaii är det både varmt och väldigt hög luftfuktighet. Kanske kan detta bidra till att chocken inte blir lika stor när jag väl är på plats. Provar jag inte så vet jag ju inte.

Träningen är rolig just nu, och utmanande. Jag får tänja mina gränser, framför allt mentalt. Men även kroppen börjar bli sliten efter ett år av träning och jag ser fram emot att få vila lite efter Hawaii. Hawaii Ironman blir min tredje Ironman på 11 månader. Dessutom är det ju bara 8 veckor mellan Kalmar IM och Hawaii. Men jag känner mig på gång och det är som sagt både roligt och givande att träna just nu.

Tiden på Hawaii kommer vara fylld av träning till en början, men också upplevelser. Jag har skissat på en fin lista med saker som vi måste göra när vi är där. Det finns så mycket fint som jag absolut inte vill missa. Mer om det i nästa inlägg.

 

Öpnna i nytt fönster