The Energy Lab

Denna torsdag startade med att jag, KJ & Marcus Hultgren simmade simbanan tog en fika på Lava Java. Bra start på dagen, simningen kändes okej och jag tror att kroppen har börjat vakna till liv!

Efter avslutad fika tog vi en tur med bilen, KJ, jag, mamma och pappa, Vi åkte till The Energy Lab. En sektion av löparna går just genom Energy Lab, och sektionen är känd för att vara tuff och mycket varm, därför ville jag ta chansen att se den och att känna värmen på plats. Och nog var det varmt, minst sagt. Vi klev ur bilen och lavan bredvid vägen var alldeles skållhet av solens värme. I Energy Lab utvinner man energi både från just solen och från havsvattnet, vilket gör det till en speciell plats.

Jag börjar bli lite smått nervös inför nästa lördag, men det är en banan typ av nervositet än dehajar hade inför Kalmar. Kommer jag verkligen att klara av detta? Kommer jag kunna hantera värmen på ett bra sätt? Kommer jag tackla de starka vindarna på cykeln på ett bra sätt? Många frågor dyker upp, men för var dag som går känner jag mig lite mer självsäker, och jag hoppas på att hinna acklimatisera mig till den 12e!

Bilder kommer i nästa inlägg!

Öpnna i nytt fönster