Mot Hawaii!

En vecka har gått sedan Ironman Kalmar. I måndags började jag på mitt nya jobb. Jag tog ju examen i våras och har nu fått jobb, som lärare i årskurs 2 och 3. Det känns riktigt roligt att ha ett riktigt jobb, som dessutom är det jag utbildat mig till!

Jag har hunnit landa efter tävlingen, och kroppen har med hjälp av lite simträning hunnit återhämtat sig hyfsat. Egentligen hade jag planerat en viloperiod nu, och att Kalmar skulle vara säsongsavslutning, men det blev ju så mycket bättre. Därför går jag igång med lite lätt träning den kommande veckan. Veckan kommer att landa på ungefär tio timmar, så det är verkligen inga mängder ännu. Men om kroppen svarar på träningen och jag känner mig hel så kör jag igång igen om en vecka – mot Kona. Det känns fortfarande overkligt att jag faktiskt ska köra Ironman – på Hawaii! Helt sjukt kul.

Det har varit en hel del jobb och planering inför Hawaii-resan också. Det är lite meckigt att få tag på flygbiljetter och boende nu när det är så kort tid kvar tills avresa. Men som det ser ut nu bär det av runt den 30/9 och hemåt igen ca 2,5-3v senare. Jag ska bara lämna in ansökan om tjänstledigt från jobbet först… (Bra start på anställningen va? icon_wink.gif )

I helgen har jag laddat batterierna med något ganska långt ifrån triathlon. Jag och KJ har varit i sommarstugan och fiskat kräftor, fiskat fisk och haft det allmänt gött. 122 kräftor blev det, och en lite större gädda – riktigt kul!

Nu laddar jag för en ny jobbvecka, och för att väcka igång kroppen mot Kona!

 

Öpnna i nytt fönster