Två dagar kvar..

Dagarna rullar på här i Kona, tiden går lite snabbare nu när den stora dagen börjar närma sig!

Jag har registrerat mig, och fått en snygg rygssäck med diverse grejer i:
ryggs%C3%A4ck.jpg

Som ni ser är mitt startnummer 2087, och jag tävlar i klassen F25-29 och är således yngst i min klass. Vi är bara 3 tjejer som är 25 år, (jag reserverar mig för eventuella fel..) resten är äldre, det ser jag som en merit – fyra år kvar i klassen !

Jag har varit på releasefest för mina nya Saucony skor, ett par Kinvara 4 – Limited Edition Kona 2013. En rolig tillställning med mat&dryck och rätt så kändistätt då Sauconys athleter var på plats.
saucony.jpg

Jag har gått nationsparad med de andra athleterna. Det var en riktig upplevelse, som jag kommer minnas länge! Mycket folk överallt och många stolta triathleter.
hawaii-nr2.jpg

Det som återstår innan raceday är att ikväll gå på invigningsbankett tillsammans med mamma, pappa och KJ. Samt att gå på preracemöte och att förbereda cykeln med de sista grejerna.

Justja, idag var det ju det årligt återkommande Underpants run – och ja, jag var såklart med, och KJ o pappa också icon_smile.gif

G0410810.jpg
G0450908.jpg

Jag återkommer imorgon med ett inlägg om mina sista förberedelser, nu ska jag ut och springa lite korta intervaller för att få upp lite tryck i benen!

Öpnna i nytt fönster