Vasaloppet – the real deal

vasaloppetlogga-150x150.jpg

Imorgon är det dags för riktiga Vasaloppet. Jag läste någonstans att förra året hade sändningen över 2.500.00 tittare, vilket är helt galet mycket! Jag är glad att jag valde att åka Öppet Spår så att jag ändå har chansen att ligga i soffan, med gofrulle och följa åkarnas framfart mellan Sälen och Mora. Nytt för i år är ju att K-J står på startlinjen, jag försökte förgäves få honom att åka i min rosa Craft-mössa så att jag skulle ha en chans att se honom i TV-vimlet. Men icke, det blev den blåa/svarta TriNordic mössan istället! Gå in på hans hemsida/facebook/twitter och gissa på hans sluttid så har du chansen att vinna ett par supersnabba skor från Salming Running.

vasaloppettr%C3%A5ngt.jpg

Nu i eftermiddag är planen att jag ska köra ett lite hårdare testcykelpass, för att blåsa ur kroppen och se till att den är redo att gå igång med ordinarie träning från och med måndag. Passet ser ut såhär:
Uppvärmning ca 15min inklusive lite teknik
Serie: 4 x(60,45,30,15 ök F3-F5 v.15s)
Avrull ca 10min lätt
+ Bålstyrka a la Rasmus Henning ( http://youtu.be/3ov6sL53SwE )

På måndag är det åter dags att börja jobba efter en veckas sportlov. men jag tjuvstartar redan idag med lite planering och dokumentation inför de kommande nationella proven. Det ska bli ganska skönt att jobba igen, och komma tillbaka till de vanliga rutinerna, även om det är ganska skönt med sovmorgon… icon_smile.gif

Öpnna i nytt fönster