Rask promenad med orientering

Dagens utmaning blev att hitta till internex kontor. Vi hade varit duktiga och märkt ut på våran karta vart vi skulle. Som vanligt var vi ute i god tid och det var tur det. För adressen verkade inte stämma så vi kollade igen och då var vi 30min promenad åt fel håll. Efter de minuterna med en rask takt så tog gatan slut på nr 1300 typ och vi skulle till 2077. Så vi ringde till internex och då visade det sig av vi typ var rätt från början. Så vi hoppade på en buss tillbaka. Det var en väldigt trevlig chaufför:) När vi klev av bussen så såg vi att kontoret låg i en stor galleria. Tyvärr blev vi lite sena men så är det när man hamnar i en väldigt stor stad, haha. 

Efter mötet hade vi en uppgift att göra och det var att skaffa ett SIN-nr. Det är som ett id nr för staten här, så vi kan betala skatt här. Även denna gång så blev det orientering men lite lättare den här gången. 

Sedan så bar det av till kontoret igen för ett möte som handlade om tips och tricks om jobbfronten. 

Så nu är det lite mindre som behöver fixas så i morgon ska vi nog turista lite i Vancouver innan det sedan blir till att åka till Victoria. 

Här kommer en bild som visar hur det ser runt om staden:) 

Öpnna i nytt fönster