Ice bucket challenge

Så fångades man till slut in! Trots att ha sett otaliga klipp på sociala medier över detta fenomen som sprider sig som en löpeld, har jag inte reflekterat över att det kunde nå mig. Men sent igårkväll gjorde det det och jag hade 24h på mig att anta utmaningen. Först tänkte jag hoppa över det, en modefluga där alla tävlar om att göra den mest spektakulära showen möjligt. Men så googlade jag lite på det här fenomenet, och det visade sig att det lett till nåt gott. Det har faktiskt strömmat in pengar till olika organisationer, främst med inriktning mot just ALS som var ursprunget till ”kedjebrevet”, men även till andra fonder.

Så om jag kan fortsätta en trend som bidrar till något gott så hakar jag på!

I egenskap av utmanad privatperson antar jag utmaningen och sätter in pengar på hjärnfonden för att ge stöd åt forskning på bl.a. ALS. Jag utmanar härmed 3 st: Helena Millroth, Mia Klintbom och Anton Zelikman.

I egenskap av Sportmamma och barnmorska antar jag utmaningen och sätter även in pengar på Unicef för att ge stöd till några av de utsatta barn som finns i världen. Jag går ut med en allmän utmaning till andra sportmammor o barnmorskor.

Ni har alla 24h på er! Sätt in en peng till ALS eller annat som ligger er närmast. Lycka till!

image1.jpg?w=191&h=300

Storleken har ingen betydelse….


1603 b.gif?host=mittbasta.wordpress.com&blog=48711587&post=1603&subd=mittbasta&ref=&feed=1

Öpnna i nytt fönster