Klapp på axeln

Några gånger i månaden har jag lite extra ångest inför nyckelpass som ska genomföras, oftast handlar det då om att blåsa ut lungorna riktigt ordentligt.

Ni vet de där träningspassen som väcker ångest redan ett par dagar innan passet ska genomföras. Oftast handlar det om löpning eller cykel, i simningen vet vi oftast inte vad som väntar då det enbart står huvudsyfte i schemat, då kommer ist chocken direkt vid whiteboarden vid bassängkanten. Nu låter det som om jag ofta går med ångest för den träning som ska göras, givetvis är det också så att jag faktiskt vill genomföra den, det finns aldrig några seriösa tankar på att skippa den då jag vet att den är väldigt viktig.

Vad jag också tycker är väldigt viktigt är att verkligen ge sig själv beröm efter man har genomfört ett sådant pass. Därför ger jag mig själv några klappar på axeln så fort jag hämtat andan lite.

Gör det ni också, det blir lättare att gå in i nästkommande brutalpass. Det kan vara viktigt nu när de närmare säsongen blir fler och fler.

Öpnna i nytt fönster