Uppladdningen har börjat #IMKalmar

Just nu sitter jag i soffan i Mr. Justegårds etta som jag mycket förmånligt får låna över helgen. Samtidigt som jag bloggar bygger jag en spelningslista på Spotify med musik som gör mig både glad och taggad inför lördagens uppgift. Idag väntar lite intervaller i både cykel och löpning följt av pastaparty och pre-race möte. I morgon blir det simning i bassäng, uthämtning av startkuvert och incheckning av cykel.

Starten går 06.55 och det lär bli full fart redan från start, vädret blir som det blir men det blir perfekt för mig. Kroppen känns redo att kramas ur ordentligt och det finns inget tvivel om att det kommer ske, jag välkomnar med glädje ironmansmärtan, det var längesen nu.

Målet med tävlingen är att simma bra, cykla kontrollerat och springa som om jag aldrig gjort något annat. Vid sidan av detta mål vill jag naturligtvis också komma så högt upp i resultatlistan som möjligt, en topp 15 placering ser jag som möjlig. Jag hoppas på grymt stöd från er vid sidan av, även att det inte märks på mig så uppskattar jag det, ni ger mig energi!

Följ mig här, startnumret är 19.

20130815_072323.jpg

Skorna har stått och viskat 2.55 hela natten och det kommer de fortsätta att göra tills det är dags att leverera kl 12.20 på lördag.

Game is on!

 

Öpnna i nytt fönster