Det tar emot lite

wpid-IMG_20130926_152950-300x300.jpg..att ge sig ut på morgonens löppass. Det kommer bli blött.

Jag vaknar klockan 6.30 och ligger stilla en stund och bara lyssnar. Jag försöker nämligen höra om det regnar utanför. Det går tyvärr snabbt att konstatera ljudet av regn mot hustaket. När sedan några bilar far förbi huset ger det också ett särskilt blötasfaltsljud. Det blir alltså till att springa i regn idag. :/

På lördagar brukar jag träna löpning på förmiddagarna, ibland med 12IF och ibland med IF Göta. Idag har jag planerat att träna med Göta. Jag är en av de långsammaste i långdistansgruppen men de är alla så gulliga och glada när man kommer. Upplägget är anpassat för olika snabbhet vilket i praktiken gör att alla tränar utifrån sin nivå. Exempelvis om vi ska springa 10minuters-intervaller. Då springer de snabbaste i ca 9 minuter åt ett håll sedan vänder de och möter oss som tar oss fram lite långsammare. Vi startar och stannar alltså tillsammans. Bra va?! :)

Nu ska jag äta frukost så att det hinner gå en stund mellan den och löpningen. Den som testat att springa på fullproppad mage vet att det sällan blir en trevlig upplevelse!

Ha en fin dag! /K


5510 b.gif?host=kathrinmortel.wordpress.com&blog=41095573&post=5510&subd=kathrinmortel&ref=&feed=1

Öpnna i nytt fönster