Spring snälla vän, stå inte och titta, spring!!!!

Jag ligger o vill sova. Jag somnade en kort stund, sedan vaknade jag av ”knivar” i min rygg. Nu kan inte sova. Jag har likt ”tandvärk” i ryggen o höger ben, så har det varit från och till sista halvåret. Sedan en månad håller smärtan mig ofta vaken om natten.
Jag ligger och vrider mig, försiktigt för att slippa den värsta känslan när nerven kommer i kläm” Jag försöker hitta ett läge som friar det onda. -- Det missvisar ofta falskt fritt en kort stund när jag bytt ställning, för att sedan skicka en ilning ut i skinkan o ryggen igen. Den typen av smärta är svår att somna till, ibland omöjlig.
Gudskelov har jag flera sorters tabletter att ta till så får vi se om jag somnar strax.. Det är inte synd om mig. Jag har haft en fin julafton.

Men i min sömndvala har jag fullt upp med stark oro, svår rädsla och massor av lösningsfokus. Jag springer nämligen ifrån Tsunamin, om & om igen. Jag visualiserar alla sekvenser, bilder o berättelser inom mig och försöker varje gång de spelas upp få ett annat slut på det som hände. Jag ser mig omkring, tänker..spring inte ut på fältet, hitta något att hålla dig i, klättra snabbt upp på ett tak! Stå inte där o titta mot vågen i horisonten! Spring, rädda mig, rädda dig, rädda alla barnen!!! Jag vill ändra utgången av det som skulle hända och som hände. Jag vill varna alla så de får det fina livet i behåll De, alla …vars livsklocka klämtade, ovetandes, just denna natten för 10år sedan. --❤️


5596 b.gif?host=kathrinmortel.wordpress.com&blog=41095573&post=5596&subd=kathrinmortel&ref=&feed=1

Öpnna i nytt fönster