#LEVFÖRFAN

161120_solbr%C3%A4nnanlunch20161120_0106.jpg?resize=640%2C428

Plötsligt ser jag ett #Levförfan event på Facebook och min första tanke var “har-någon-snott-min-hashtag”? Läser vidare och kommer till RandoJanne – en person jag haft instagramkontakt med sedan han köpte en mugg av mig för ett år sedan.

Nu sitter jag här med tårarna rinnande och känner bara jävla skitsjukdom! Alltså jävla-jävla-skitsjukdom! Long story short så upptäcktes en tumör i magsäcken på Janne för ganska precis ett år sedan. Han opererades och fick cellgifter och friskförklarades så mycket man nu kan friskförklaras så snabbt inpå. För några veckor sedan skriver han såhär:

“Cancern är tillbaka, tumören går inte att operera, den har förmodligen gjort metastaser i ryggraden, ibland blir inte livet som en tänkt sig. Så då tar vi det härifrån och framåt, den här bloggen tänkte ju jag skulle handla om min väg mot PBP 2019, är det realistiskt att jag kör PBP då? Jag vet inte, jag vet ingenting just nu …”

Levförfan-eventet då? -> “Eventet kom till för att hylla en av Jönköpings cykelambassadörer Janne P som är svårt sjuk och samtidigt påminna oss om att kan bidra i arbetet mot cancer genom en liten gåva. Just nu har insamlingen passerat 71000:- och vi kämpar vidare med insamlingen och samtidigt påminna oss om att njuta av livet.”

Bidra gärna, här är swish-nummet: 123 426 29 45 (Team rynkeby – God morgon Jönköping) Fyll i #levförfan.

Jag känner mig maktlös men säger – Janne – här kommer en stor #LevFörFan kram!
Och du som läser – just det – #levförfan!

signature.png?w=640

The post #LEVFÖRFAN appeared first on Lanttolife.se.

Öpnna i nytt fönster