5km i Linköping

I torsdags bar det av norrut efter ett välbehövt jullov som för min del blev en dag längre än alla andras, detta efter en smärre tankevurpa vid biljettbokningen.

Men till tävlingen i Linköping på kvällen hann jag. Det var 5km på bana som skulle avverkas. Efter ett lov fullt av bra och mycket träning var jag lite trött och kroppen svarade inte alls.

Det kändes tungt redan under uppvärmningen, men tänkte att jag skulle gå ut som vanligt i vilket fall som och se hur det gick. Så det var precis vad jag gjorde, efter första kilometern låg jag på den tid jag brukar göra men tempot sjönk snabbt och det var väldigt tydligt att jag inte skulle fixa någon vidare tid, men skam den som ger sig. Så jag tryckte på ordentligt och var helt slut när jag kom i mål. Även om det inte fanns i kroppen den dagen så fick jag i varje fall ett ruggigt bra pass.

unnamed-1.jpg?w=300&h=300
Foto: Joachim Willén

Vintern har äntligen kommit, Motala är vitt! Det var en härlig tanke under dagens TC pass, just nu ser det dock ut som om det vita kommer vara grått till morgondagens löpning, men med lite tur kommer också minusgraderna och ger oss ett riktigt härligt vinterlandskap att springa i.


203 b.gif?host=loviisalarsson.wordpress.com&blog=56364452&post=203&subd=loviisalarsson&ref=&feed=1

Öpnna i nytt fönster