I’m back!

Det var nyss december och det borde vara januari nu! Tiden flyger fram och mitt huvud hinner inte med i svängarna. Plötsligt svettas jag i vinterjackan och solen har mage att hälsa på!

Det har hänt en hel del sen jag skrev något sist, jag har tränat, tävlat och sett mer av världen det här året än vad jag gjort tidigare (alla mina stackars resor sammanräknade).

Jag hade en liten skada i slutet av december men har för övrigt kunnat träna på riktigt bra, så grundträningen kan jag verkligen inte skylla på om nu säsongen inte skulle gå som planerat (vilket jag faktiskt inte tror).

Tre tävlingar har jag dessutom tagit mig igenom och fantastiskt roliga har de varit. Först var det en pytteliten i Ljung, tretton stycken blev vi sammanlagt och jag tror jag slutade på en sjunde plats. Det spöregnade så det gjorde ont på cyklingen och lagom tills tälten fälts ihop sprack molntäcket upp och solen tittade fram.

10157127_714470725276269_372406768015524012_n.jpg?w=329&h=223

Första cup tävlingen vann jag (Uppsala)! Sen behöver ingen veta att det bara var jag som ställde upp i min klass… Lite tråkigt, men så är det tyvärr ofta. Jag simmade sisådär och T1 var en katastrof. Jag lyckades däremot cykla helt okej och löpningen gick ruggigt bra. Jag hade dålig koll på banprofilen och väggen till backe som kom i början av löpvarvet tog mig med överraskning. (Kolla alltid banan innan!)

Nästa tävling gick av stapeln i Kitzbühel för en vecka sen, en häftig upplevelse med en hel del lärdomar. En längre racerapport kommer när mina fingrar slutat klaga efter den oväntade ansträngningen i att mitt under sommarlovet skriva.


82 b.gif?host=loviisalarsson.wordpress.com&blog=56364452&post=82&subd=loviisalarsson&ref=&feed=1

Öpnna i nytt fönster