Framtidsplaner

Vid det här laget är det nog ingen nyhet att jag blivit pappa igen. Sedan två veckor tillbaka har jag nu tre tjejer att ta hand om (Sofia inkluderad). Adele är namnet på den lilla tösen som fick för sig att komma ut när vi var uppe i Norrland. Så nu är vi två Stockholmare och två Norrlänningar i familjen ;-)

I kombination med förberedelserna inför Ö till Ö så är livet ganska tufft för tillfället. Det svåra är inte att leverera 3 timmar träning, utan det är att prestera på hemmaplan också. Sofia är fantastisk och vi syr ihop det bra tycker jag.

Jag och Lelle, som jag kör ö-ö med, har tränat på bra tillsammans och det känns som vi har något stort på gång. Målsättningen är hög, vilket känns jävligt häftigt. Simträningen senaste tiden har varit oerhört tuff för mig. Att träna ihop med en av triathlonsveriges bästa simmare gör att man känner sig rätt värdelös emellanåt. Dock märks det när jag tränar med de andra triathleterna att träningen inte är förgäves, framsteg kallas det visst.

Nu har nästa års Kalmar Ironman bokats in. Anmälan är klar och den 17:e augusti smäller det. Årets tävling bjöd på snudd på absurt bra tider. Banan är snabb, men förhållandena var nästan optimala och därför blir tiderna därefter.

Nästa år är mitt mål att vara topp 10 på SM och topp 5 i min åldersklass 30-34 år. Vilken tid som krävs är svårt att sia om.

Här kommer några proffsbilder som Gunnar Eld tagit på mig och Lelle inför Ö till Ö.

20120819-_ELD1594.jpg


20120819-_ELD1548.jpg


Nästa måndag vet vi...

Öpnna i nytt fönster