Good News

Det sägs att inga nyheter är goda nyheter! Här kommer undantaget som bekräftar regeln. Senaste tiden har bjudit på mycket trevliga besked. Några saker nämnde jag i förra inlägget. Bästa nyheten är att jag fått jobb på en vårdcentral som ligger 1,5 km från huset vi ska flytta till. Känns naturligtvis helt perfekt.
Den andra nyheten kom idag; fick svar på magnetkamera-undersökning jag gjorde på hälsenan. Ingen partiell ruptur eller onormal ärrbildning. Således kan jag köra på med rehab och även börja bygga upp löpningen igen. Det är nämligen helt okej att köra dessa samtidigt. Rehaben jag kör är tung excentrisk träning som är smärtsam. Tanken är att stimulera till en normalisering av kollagenstrukturen, vilket uppnås genom att belasta senan så pass mycket att en ordentlig töjning sker. (Jag trodde tidigare att vanlig tung styrketräning räckte).

På lördag ska jag och Sofia på fest tillsammans med mina träningskompisar, temat är Ö (som i ö till ö, Hawaii etc.). Det var ett tag sen kan man säga, och alkoholtoleransen är inte på Christer Pettersson-nivå direkt, men det kanske är lika bra. Har dock ingen anledning att spotta i glaset, tvärtom så har jag en del anledningar att fira:

- seger i ö till ö
- husköp
- klar med magistern
- nytt jobb
- nystart med löpningen

Har flow nu kan man säga. Men en sak är säker. Luck has nothing to do with it!
Öpnna i nytt fönster