Motgång och medgång

Senaste tiden har inte riktigt varit vad man är van vid. Jag har pluggat ganska hårt i 7 veckor för att avsluta en magisteruppsats. Nu är den äntligen inskickad och om några veckor kan jag nog ta ut magisterexamen. Känns bra då det börjar bli hög tid att börja knega igen och jag inte har något jobb. Konkurrenskraften ökar en hel del med mag.examen. Det har varit välbehövligt att jag varit hemma och hjälpt till med barnen. Det är trots allt once in a lifetime, och en månad hit eller dit spelar mindre roll. Kammade ju dessutom hem en månadslön på ö till ö; en slant som trillade in i dagarna :-)

Det bästa som hänt på senaste tiden är nog att vi köpt hus i Haninge. Kommer bo 200 meter från Rudans friluftsområde och kommer ha lika långt till Rudans sjö. Helt fantastiskt!

Däremot är Ironmange fet, långsam och riktigt slö. Inte blir det bättre av att en hälsena krånglar något fruktansvärt. Kan inte springa ordentligt. Har gått så långt att jag tog nepotism-vägen till en ortoped då jag blev orolig att en partiell ruptur kunde ha uppstått under ö till ö. Kom nämligen på att varje gång jag hoppade ner för något så landade jag på vänster fot, aldrig på höger. Vänsterfoten var helt paj efter tävlingen, men är läkt nu. Förutom hälsenan då. Har däremot fått en hel del input kring hur hälsenor fungerar under tiden jag skrivit mitt ex-arbete. Jag har gott hopp om att vara bra inom några veckor, och besvärsfri innan Kalle Anka och hans vänner firar...

Har dessutom lyckats ha en två-veckors sjukperiod där jag var rejält sänkt. Åkte även på en kortare session med hosta och halsont när jag precis kom igång igen. Småbarn på dagis och sömnbrist i kombination med stresshormoner som väller ut ur öronen är inte optimalt. Det har blivit så mycket stillasittande att jag har ont av det. Inte bra alls. Nu är det dock fullt fokus på träningen. Det kommer bli jobbigt att komma i form igen.

/M
Öpnna i nytt fönster