Thailand!

Thaiflagga-150x150.jpg

Nu har jag landat i vardagen här i Thailand där jag ska bo de närmaste 3 månaderna. Jag är nere på Phuket i ett område ca 30 km från Patong- och Katabeach de ställena som de flesta känner till.

Jag bor i en lite lägenhet med ett litet kök, dock lagas det inte så mycket mat där när jag har ca 10 st restauranger utanför dörren där man äter en lunch eller middag för ca 30 kr.

Simning i 25-meterspool 5 min bort där man betalar 100B (ca 25 kr) och är typ ensam hela tiden och havet en kilometer bort typ, dit tar jag moppen, det gör jag iof till poolen också.

Jag har mitt schema från Björn och det är så jag lever, gör mina pass sedan hänger jag på stranden någon timme eller så sitter jag på balkongen och kollar film, ni hör ju vad glamoröst livet som triatlet är!

En fördel är att exakt här i området tränar och bor triathlonlegenden Jurgen Zäck, han har en liten grupp som han coachar som han kallar Z-coaching så jag kör vissa pass med deras grupp så det är kul simple-smile.png

Sedan bor ju den svenska ”doldisen” Fredrik här, ca 200 meter från mig, han var ju faktiskt första svenska herre att kvala och tävla på Hawaii som proffs (damerna har ju fixat det för länge sedan)

Så det här kommer vara mitt hem de närmsta 3 månaderna!

/Marcus

The post Thailand! appeared first on Marcus Marre Hultgren.

Öpnna i nytt fönster