Trailrun på G & Winter is Coming!

tomas_granberg3_grande.jpg?v=1505998480

En av höstens träningsnyheter från Team Snabbare är Trailrunning Deluxe, som drar igång sina söndagsförmiddagar i skogens tecken 1 oktober.

Efter att ha blivit guidad på nya stigar ihop med ett bra grupp, där du får direkt personlig feedback på din löpteknik, samt teknikövningar och dessutom ett block med löpspecifik styrke- och rörlighetsträning, väntar bastu och fika för de som vill. Fokus ligger på glädje och gemenskap i naturen mixat med konkreta tips på hur du springer effektivare och energisnålare.

Följ med på trailäventyr i Hellasskogarna med Team Snabbares Tomas Granberg (bilden), löpcoach, swimrunner och PT med inriktning på löpspecifik styrka och rörlighet.

20160814-ELD2083_grande.jpg?v=1505999278

Du kan välja mellan två olika fartgrupper & starttider: 

  • Fast Forest kl 09.00-10.30. Här springer vi i lite snabbare fart (fortfarande beroende av gruppen och terrängen). Gruppen passar dig som sprungit ett tag och vill utveckla din traillöpning en nivå till.
  • Easy forest kl 11.00-12.30. Här tar vi det lugnare. Gruppen passar dig som vill börja springa i terräng, eller dig som bara inte har så bråttom. Du kan jogga i lätt fart utan längre vilopauser i mer än 30 min.

Du kan boka ett enstaka tillfälle, eller alla gånger samtidigt (och få rabatt).

simsafari3_grande.jpg?v=1505999176

Winter is coming

Söndagen den 29 oktober är det vinterdagjämning, vilket innebär att nu börjar vintertiden. Så då blir det lite extra, utöver Trailrun Deluxe. Vi firar in vinteridens ankomst med att ta farväl av utesimningen i och med årets sista swimrun-äventyr (alternativt att köra trailrun som ovan, men med några extra deltagare inklusive eftersnack).

Vi springer/simspringer i grupp kl 11.00-12.30 på Hellasgården, med bastu efteråt. Vi avsluter med lite snack kring planer för vintern, våren och sommaren, över en lunch på Hellasgården. Häng med på ett på alla sätt uppfriskande välkomnande av vintertiden!

Öpnna i nytt fönster