Europacup i Cremona och pb i Sickla

Bloggmotivationen är inte på topp, men jag ska förska berätta vad jag haft för mig den senaste tiden i alla fall.

Förra helgen var jag nere i norra Italien och körde en Europa cup i staden Cremona. Det gick väl inte så jättebra som jag hade hoppats. Gjorde en ganska svag simning och hamnade i en tredjeklunga. Grupperna framför gick så småningom ihop och in till växling var jag dryga minuten från täten. Löpningen stämde inte alls och det vart till slut en 53-plats av ca 80 startande.

Stor erfarenhet rikare dock.

Efter tävlingen åkte jag och farsan som hakat på upp till norra änden av Iseosjön och fick till riktigt fina cykelturer under måndag och tidsdag.

56292.jpg?m=1

Jag kom sedan hem mitt i natten tisdag/onsdag men var jäkligt rastlös på jobbet, så på kvällen blev det start i Sickla triathlon lite halvt oplanerat. 

Benen var ganska slitna men simningen kändes riktigt bra. Under cyklingen satt jag mest och var orolig att LIsa när som helst skulle blåsa förbi men jag lyckades hålla henne bakom mig. Jag sprang bara igenom löpningen men slog ändå mitt pers från i fjol med nästan två minuter så det känns ju bra att det går framåt i alla fall.

Resultat: http://webscorer.com/race?raceid=9707

Jag har dock fortfarande drygt två minuter kvar ner till Coltings banrekord, vilket jag i och för sig inte tror på för fem öre, men det är en helt okej morot att försöka klara av i slutet av augusti.

Den här helgen har varit tävlingsfri men nu dröjer det ett tag innan det sker igen. Över midsommar åker jag ner till Tyska alperna och kör en bundesligatävling i Schliersee, helgen efter är det U23-EM i Holten, Holland. Sedan är det sprint-SM i Halmstad veckan efter det, och svenska cupen i Västerås en vecka senare om jag inte är allt för sliten.

Jävligt kul att tävla, förhoppningsvis kommer form och resultat snart också!

Lägger upp lite bilder från italien när jag får tag i dem.

Öpnna i nytt fönster