Fet tisdag

Inga semlor igår... Men ganska fett med träning vart det. En riktig sådan där iamspezialized-janfrodeno-träningsdag. Där man börjar simma innan solen gått upp, tränar hela dagen och avslutar med intervaller på löparbanan medan solen går ner...

Nästan en sådan dag i alla fall.

Först ett simpass med triNZ på morgonen. På eftermiddagen cyklade vi iväg till granstaden Te Awamutu, 30km bort, för att köra en cykeltävling. De bästa killarna är på VM i bancykling, men det skulle gå fort idag ändå.

26km senare, fett avhängd och sliten, var det bara att rulla hem. 30km är jäkligt långt när man är trött... Väl hemma var det mörkt men en 40min jogg återstod. Jag hade guldben och var tvugen att hämnas lite på Micke som cyklat ifrån mig. Så det vart snabbaste joggen hittills i typ 3.45-fart.

77118.jpg?m=1

Idag mår vi alla som en påse skridskor, men som tur är har vi bara ett simpass på schemat. Om en vecka åker vi till Australien för att tävla i Mooloolaba. Det blir min första världscup och startlistan ser riktigt vass ut, men det ska bli kul. Man kan aldrig bli mer än avhängd.

Öpnna i nytt fönster