Hallsta triathlon

Det var lite som att tävla med locket på idag. Hade ingen power, eller ork som var helt hundra eller vad den vart. Vet inte om det kanske är förkylningen som spökar lite eller björken som exploderat. Eller så är jag bara otränad och kass.

Simningen gick väl helt okej, gick på Emil Dansk's fötter, men hann släppte Joel ganska tidigt, efter första bojen simmade jag förbi Dansk men då var Joel långt bort och hann höll för bra fart på simningen.

Upp var jag 2:a drygt 30 sek bakom Joel och hade ungefär lika långt ner till klungan som jagade. Första varvet försöka jag cykla så snabbt som möjligt för att se ifall jag kunde plocka in å Joel, men det gjorde jag inte så jag väntade in klungan istället.

Andra varvet satt jag i klungan men det var bara Gabriel som ville köra, jag försökte hjälpa till så gott det gick men hade som sagt inga guldben idag. Och när Johan Sarwe sedan började gå upp och hjäpa till vart det lite för mycket och jag syrade ner mig och tappade klungan... Och körde sista varvet solo. Sug.

Löpningen kändes inget vidare heller. Det gick lätt men kändes som jag tramade luft. Inget tryck framåt. Jag lyckedes i alla fall sprinag upp mig till en 3:e-plats bakom vinnade Joel Vikner och tvåa, Gabriel Sandör.

Men det var kul att tävla och fint väder. Så jag är inte för ledsen. Med dagens ben hade jag inte kunnat utmana varkel Joel eller Gabriel på löpningen även om jag vart med ut från cykeln. 

Nästa race blir en europa cup i Cremona i norra Italien om två veckor. Hoppas på bättre ben då! 

Öpnna i nytt fönster