Ny samarbetspartner!

Att träna hårt är inga problem när man är iväg så här på träningsläger. Det svåra är de viktiga små bitarna mellan och under passen som man lätt missar. Det krävs rätt mycket för att orka med. Och ska jag vara ärlig är jag rätt slarvig.

74665.jpg?m=1

Så därför är jag nu sjukt enormt jätteglad att annonsera ett nytt samarbete inför triathlonsäsongen 2014. #Smilebreaker kommer hjäpa mig att bli lite gladare på och utanför tävligsbanan! Att vara glad när man tävlar gör inte bara att man ser snyggare ut på finisher-fotot utan tro det eller ej så är det vetenskapligt bevisat att ett gladare ansikte är mindre anspänt och på så sätt ger bättre löpekonomi!

När jag för första gången hörde talas om #Smilebreaker och deras filosofi samt vilka produkter de arbetade med så visste jag direkt att vi var som gjutna för varandra. Visst, det går att vara glad utan läkemedel. Men i den stressiga vardagen, med jobb, barn, bil, blogg och fika så missar man det lätt. Att ha roligt.

74664.png

Tillsammans med #Smilebreaker har jag tagit fram en uppladdningsplan för optimalt lyckorus under en hel triathlon. Tre dagar innan en A-tävling är det viktigt att jag börjar inta minst 300 gram ”fair trade”-Toblerone, helst i samband med att jag ser en feel-good-film med lyckligt slut. Detta gör jag sedan dagligen fram till tävlingen för att få upp endorfinnivåerna. Dagen innan race är det dubbla chokladdosen och så kör jag ett marathon med alla avsnitt med Pingvinerna från Madagaskar.

Under loppet är det sedan mycket av det vanliga. Jag kommer pumpa däcken med lustgas, så om det krisar rejält kan jag alltid ta några djupa andetag.

I april planerar jag att köra ett två veckor långt träningsläger i Disneyland.

Jag är enorm tacksam och glad för denna support. Kanske kan jag bli Sveriges gladaste triathlet en vacker dag. Vilka dörrar det skulle öppna.  

Inget ont mot någon. Bara ironi. Tack för att du förstod det!

Öpnna i nytt fönster