Är du simmare eller löpare och skulle vilja bli triathlet?

cropped-IMG_4291-1024x682.jpg

Vi öppnar nu även upp ansökan för simmare och löpare som är födda -99-00 och som även har en bakgrund i ytterligare en idrott, dvs. simning och löpning.

Målet med projektet är att hitta talangfulla simmare som även är goda löpare samt löpare som också är goda simmare. Dessa simmare och löpare har nu chansen att söka till Triathlongymnasiet i Motala för att utvecklas som triathleter.

Är du löpare och skulle vilja bli triathlet?

Kan du svara ja på alla följande frågor?

Pojkar

Flickor

15 år 17.00
16 år 16.30
15 år 20.00
16 år 19.00

Om du har svarat JA på alla tre frågor så har du med vårt stöd stora möjligheter till att utvecklas till en bra triathlet, grattis! Nästa steg är att du skickar in en ansökan till Motala Rikstriathlongymnasium - ansökan. Sista ansökan är den 15 okt.

Är du simmare och skulle vilja bli triathlet?

Kan du svara ja på alla följande frågor?

  • Jag har kvalat till SUM SIM Riks eller JSM och är 15 eller 16 år.

  • Jag har någon form av löparbakgrund, dvs. löpning, fotboll, friidrott etc., eller helt naturligt gillar att springa och gör det bra, ex. gjort bra tider på olika distanser och löplopp.

  • Jag har förutsättningarna att bli en löpare om jag tar ner min simvolym/frekvens och fokuserar mer på löpningen.

Om du har svarat JA på alla tre frågor så har du med vårt stöd stora möjligheter till att utvecklas till en bra triathlet, grattis! Nästa steg är att du skickar in en ansökan till Motala Rikstriathlongymnasium - ansökan. Sista ansökan är den 15 okt.

Hoppas vi ses!

// Tränarna Motala Rikstriathlongymnasium

Öpnna i nytt fönster